Jako doskonałe źródło witaminy C, sok truskawkowy jest doskonały dla wzmocnienia odporności! Przeciwutleniająca moc truskawek sprawia, że sok ten skutecznie chroni przed wolnymi rodnikami, a zatem przed rakiem.
Directions
Umyj truskawki. Usuń szypułki i wyciśnij.
1.
Umyj, pokrój i wyciśnij jabłko.
2.
Dobrze wymieszaj i podawaj.
3.
Składniki na 2 porcje
- 3 filiżanki truskawek
- 1 jabłko
Wskazówki
Umyj truskawki. Usuń szypułki i wyciśnij.
1.
Umyj, pokrój i wyciśnij jabłko.
2.
Dobrze wymieszaj i podawaj.
3.
Tips
Recipe Tags:
Jabłka Mangan Niskosodowy Sok Truskawki Witamina C Wysoka zawartośc błonnikaRecipe Category:
Juice
Comments
Related recipes
Sok z jarmużu, selera i ananasa
Smoothie z melona i banana
Sok z papryki i truskawek
Smoothie brzoskwiniowe o działaniu przeciwzapalnym
Koktajl bananowy dla zdrowia układu sercowo-naczyniowego
Smoothie szpinakowe na wzmocnienie odporności