Aloe vera jest leczniczą rośliną wypełnioną substancjami odżywczymi. Pomaga w trawieniu i detoksykacji organizmu. Dodawanie aloesu do soku to bardzo dobry pomysł, ponieważ aloes wzmacnia układ odpornościowy. Wymieszaj aloes z jabłkiem i gruszką, a otrzymasz smaczny napój, który jest bardzo dobry dla twojego zdrowia!

Wskazówki

Umyj jabłko, gruszkę i aloes. Pokrój jabłko i gruszkę na kawałki.

1.
list

Obierz i pokrój aloes.

2.
list

Włóż wszystkie składniki (aloes, jabłko, gruszka) do xxx????, aby śluz można było łatwo wyodrębnić.

3.
list

Dodaj syrop z agawy do świeżo wyciśniętego soku. Dobrze wymieszaj i podawaj.

4.
list
  • Składniki na 2 porcje

  • 1/2 szklanki aloesu
  • 1 jabłko
  • 1 gruszka
  • 11/2 łyżki syropu z agawy

    Wskazówki

    Umyj jabłko, gruszkę i aloes. Pokrój jabłko i gruszkę na kawałki.
    1. list
    Obierz i pokrój aloes.
    2. list
    Włóż wszystkie składniki (aloes, jabłko, gruszka) do xxx????, aby śluz można było łatwo wyodrębnić.
    3. list
    Dodaj syrop z agawy do świeżo wyciśniętego soku. Dobrze wymieszaj i podawaj.
    4. list
Food in this recipe:
tag Aloes iconAloes tag Gruszka iconGruszka tag Jabłka iconJabłka

Tips

Recipe Tags:

Recipe Category:

Juice

Recipe Tags:

Recipe Category:

Juice


Notice: Undefined index: _added_sugars in /home/plmjp/public_html/wp-content/plugins/nutrition-facts-vitamins/nutrition-facts-vitamins.php on line 495

Notice: Undefined index: _vitamin_d in /home/plmjp/public_html/wp-content/plugins/nutrition-facts-vitamins/nutrition-facts-vitamins.php on line 495

Notice: Undefined index: _potassium in /home/plmjp/public_html/wp-content/plugins/nutrition-facts-vitamins/nutrition-facts-vitamins.php on line 495
Nutrition Facts
2 servings per container
Serving size 1/2 of recipe (219g)

Amount per serving
Calories 116
% Daily Value*
Total Fat 0g 0%
Saturated Fat 0g 0%
Trans Fat 0g
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 9mg 1%
Total Carbohydrate 31g 11%
Dietary Fiber 5g 17%
Total Sugars 22g
Includes g Added Sugars 0%
Protein 1g

Calcium 3mg 1%
Iron 1mg 6%
Not a significant source of vitamin D, or potassium.

The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.